suurin on rakkaus
Rakkaus

Suurin on rakkaus

Tämän kauniimpaa runoa rakkaudesta ei maailmasta löydy! Suurin on rakkaus! Niin totta, kuin vain totuus voi ikinä olla ❤

Rakastan runon jokaista sanomaa kaikesta sydämestäni, sillä se sisältää niin valtavan määrän viisautta, että sydän tuntuu lähes pakahtuvan!

Toivon, että luet tämän upean Raamatusta löytyvän kirjeen Korinttilaisille kaikessa rauhassa, ajatuksella ja ennen kaikkea, sydämelläsi.

Ehkä sinäkin huomaat, että kirje sisältää vahvan universaalisen ohjeen yhteen ehkä kaikista suojelluimmista salaisuuksista…

Siellä missä on totuus, on myös rakkaus. Rakkauden ja sydämen totuuden avulla voit saavuttaa paratiisin, jonne niin kiihkeästi kaipaat.

Jos jokainen ihminen maan päällä rakastaisi itseään sekä lähimmäisiään täydesti, aidosti, ei meiltä puuttuisi mitään. Eläisimme suunnattoman runsauden sisällä.

Kukaan ei näkisi nälkää, ei joutuisi pelkäämään henkensä edestä, ei joutuisi katsomaan, kuinka toinen ihminen tappaa toisen.

Kaikille riittää kaikkea, kunhan vain uskaltaisimme rakastaa. Ilman ennakkoluuloja, ilman kulttuurisia eroja, ilman ehtoja. Totuudesta käsin.

Myös tämä upea kirje sisältää vahvan lupauksen tulevasta. Sekä selkeän ohjeen siihen, mihin meidän tulisi nojata, kun toivomme muutosta nykyiseen maailmanmenoon.

Miten mielettömän hienoja ohjeita meille onkaan annettu mukaan elämämme matkalle!

Ihana ystäväni, rakasta sydämestäsi. Rakasta täysillä! Rakasta niin, että kaikki muu muuttuu merkityksettömäksi!

Olet täällä tarkoituksella. Olet osa sielunperhettä, jonka tehtävänä on viedä meidät sieluina seuraavalle tasolle.

Pidä katseesi tiukasti tulevassa, äläkä häkelly tai pelästy kaikesta tästä rumuudesta, ja kauheudesta, mitä ympärilläsi tällä hetkellä näyttäytyy. Ne ovat vain varjoja tilasta, mistä puuttuu rakkaus.

Ole rohkea ja peloton. Uskalla rakastaa, uskalla avata silmäsi.

Sinun sisälläsi on kaikki se voima ja viisaus ja ennen kaikkea rakkaus, minkä avulla tulet tekemään vielä ihmeitä! Jos vain uskallat avata silmäsi, ihana ystäväni.

Valo kanssasi, rakas ystäväni ❤

Saatat myös pitää...